Πρωτοφανής απόπειρα δολοφονίας ηθοποιού on stage καταγράφηκε σε βίντεο στο Χονγκ Κονγκ

Θεατής σε μια εκδήλωση σηκώθηκε ξαφνικά και τον μαχαίρωσε στην κοιλιά – Πώς σώθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός που είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία Lara Croft: Tomb Raider – The Cradle of Life .

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η απόπειρα δολοφονίας που συνέβη εναντίον ενός πολύ δημοφιλούς ηθοποιού στο Χονγκ Κονγκ.

Επρόκειτο για τον 64χρονο ηθοποιό Simon Yam Tat wah ο οποίος βρισκόταν στη σκηνή παρουσιάζοντας ένα νέο κατάστημα στην πόλη Zhongshan.

Κάποια στιγμή ένας από τους θεατές, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, σηκώθηκε και του επιτέθηκε με μαχαίρι τραυματίζοντάς τον στην κοιλιά.

Ένα δεύτερο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει τον ηθοποιό να καλεί σε βοήθεια κρατώντας την πληγή στο στομάχι του.

Μετά το περιστατικό, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι «ο Yam είχε τις αισθήσεις του παρά το τραύμα», όμως θα παραμείνει στο νοσοκομείο για ιατρική υποστήριξη. Εκτίμησε μάλιστα πως ίσως το μοναδικό κουμπί με το οποίο ήταν κουμπωμένο το σακάκι του να του έσωσε και τη ζωή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί